Advies & Ontwerp

Bij de bouw van een nieuwe cleanroom dient u de vereisten centraal te stellen waaraan deze cleanroom moet voldoen. ClimaTech bouwt volwaardige cleanrooms en besteedt daarbij ook aandacht aan bijkomende aspecten zoals kleding, wanden, meubilair en gereedschap conform de cleanroom classificatie. Uit de classificatie blijkt onder andere namelijk hoeveel stofdeeltjes per kubieke meter uw productieruimte maximaal mag bevatten.

First-time-right ontwerp

ClimaTech heeft een grondige voorbereiding van cleanroom ontwerpen hoog in het vaandel staan om zo een ‘first-time-right’ concept aan te kunnen bieden. Deze manier van vooruitdenken zorgt ervoor dat we het productieproces van uw bedrijf met u in kaart kunnen brengen. De inzichten die we zo verwerven, scheppen meer duidelijkheid over de nodige vereisten voor uw productieomgeving.

Op basis van deze inzichten stellen we een werkbaar design voor met een gegarandeerde reinheidsclassificatie die uw productieproces nodig heeft. Naast cleanrooms op maat maken turnkey cleanroom concepten ook onderdeel uit van onze aanpak voor uw stofvrije ruimte. Turnkey cleanroom concepten zijn afgewerkte ruimtes die gebruiksklaar opgeleverd worden, met een uitgebreide dienstverlening of ondersteuning nadien.

ClimaTech: “Wij bouwen niet alleen, maar denken ook met u mee.”