Werkwijze

Climatech kijkt bij het aannemen van een opdracht eerst goed naar wat er nodig is om het cleanroom project meteen juist te doen. Vanaf het eerste moment gaan we mee ‘voor-denken’ met onze klant. Binnen onze Life Cycle Management aanpak hechten we veel belang aan het geven van adviezen en mogelijkheden. “Het gaat veel verder dan enkel een ‘Design-Build’ manier van werken. Wij werken echt samen met de klant.”

De oplevering van een cleanroomproject is dan ook niet het eindpunt voor ClimaTech, die de verschillende delen van cleanroom management beheert. “Het volledige Life Cycle Management verhaal begint al lang voor het design en eindigt pas bij de end-of-life van de cleanroom. Door deze Life Cycle Management aanpak centraal te zetten, ontwerpen we vanuit een betrouwbaarheidsgedachte.”

Voor onze klanten is het erg belangrijk om samen te werken met een partij die Life Cycle Management centraal zet. “Wij gaan in een project steeds voor die extra mile en leveren een totaalpakket.” Naast advies, ontwerp en oplevering, verzorgt ClimaTech ook service, onderhoud en validatie van cleanrooms.

ClimaTech: “Wij bouwen niet alleen, maar denken ook met u mee.”