Schone omgeving productieproces

Een schone omgeving voor uw productieproces wordt in het huidige industriële landschap steeds belangrijker. Zo’n stofarme werkruimte, ook wel bekend als cleanroom, is noodzakelijk om de kwaliteit en hygiëne van uw productieproces te garanderen. Het bouwen van een cleanroom is echter een zeer specialistische discipline.

ClimaTech is een vooraanstaande partij binnen dit vakgebied en heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en installeren van cleanrooms. Wilt u een schone omgeving voor uw productieproces, maar weet u niet exact aan welke eisen uw cleanroom moet voldoen? Wij brengen voor u graag de eisen in kaart waaraan uw cleanroom moet voldoen.

Schone omgeving voor een beter productieproces

De installatie van een schone omgeving voor uw productieproces betaalt zichzelf op termijn terug. De experts van ClimaTech analyseren uw huidige manier van werken en toetsen deze aan de hand van de maatstaven in uw industrie. Zo kunnen zij beoordelen welke cleanroom classificatie aan te bevelen is voor de door u gewenste schone ruimte.

Deze bevindingen resulteren uiteindelijk in een cleanroom ontwerp dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. U kunt rekenen op een schone omgeving die uw productieproces op meerdere facetten zal optimaliseren. Wilt u compleet ontzorgd worden? Maak dan de keuze voor een turnkey cleanroom die gebruiksklaar en inclusief nazorg wordt opgeleverd.

Schone omgeving geeft impuls aan uw productieproces

Of u een schone omgeving nodig hebt voor uw productieproces, hangt af van verschillende factoren. Zeker is dat een schone werkruimte in steeds meer sectoren de norm is. Denk hierbij onder meer aan industrieën als de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, optica, ruimtevaart en biotechnologie. Stofarm werken is daar absolute noodzaak.

Bent u benieuwd naar het aantal deeltjes per kubieke meter dat uw schone omgeving maximaal mag bevatten? Dit wordt grotendeels bepaald door de geldende wetgeving in uw vakgebied. ClimaTech zorgt ervoor dat uw cleanroom zelfs de strengste inspectie met goed gevolg doorstaat. Onze cleanrooms geven daarnaast een impuls aan de kwaliteit en efficiëntie van uw productieproces.

Vrijblijvend advies over een cleanroom installatie

Als u een schone omgeving wilt om uw productieproces te optimaliseren, bent u bij ClimaTech aan het juiste adres. Onze specialisten gaan uitermate zorgvuldig te werk en besteden ook aandacht aan ogenschijnlijk kleine details zoals cleanroom wanden, gereedschap en meubels. Dit draagt bij aan voorkomen van vervuiling van de werkruimte.

De installatie van een schone omgeving is een eerste stap in de goede richting. Het optimaliseren van uw productieproces begint hier echter pas. Duidelijke gedragsregels voor cleanroom medewerkers zijn van belang om het optimale rendement uit uw werkruimte te halen. Meer weten? Neem dan contact op met onze specialisten via info@climatech.nl of bel naar +31 33 760 01 20.

 

ClimaTech: “Wij bouwen niet alleen, maar denken ook met u mee.”