Cleanroom productie

Een cleanroom is in veel gevallen noodzakelijk voor de kwalitatieve en hygiënische productie van goederen. Zo’n stofarme omgeving wordt ook wel een cleanroom genoemd en is tegenwoordig in veel industrieën sterk in opkomst. Het op de juiste wijze inbouwen van een cleanroom in uw bedrijfspand vereist echter specialistische kennis en jarenlange ervaring.

ClimaTech is een erkend specialist op het gebied van cleanrooms en heeft vele jaren ervaring met de bouw en installatie van stofvrije werkruimtes. Overweegt u een schone kamer voor uw productie? Dan beginnen wij met het vaststellen van uw unieke requirements. Deze kunnen per bedrijf en per sector namelijk sterk uiteenlopen.

Bekijk onze referenties

Schone kamer voor productie van goederen

Het laten bouwen van een schone kamer voor uw productie processen is een beslissing die u beter niet kunt uitstellen. De regelgeving in veel industrieën wordt jaarlijks verscherpt en ook toetsingen worden steeds strenger. ClimaTech brengt uw bestaande werkwijze in kaart en adviseert u op basis hiervan over de wenselijke cleanroom classificatie voor uw stofvrije werkomgeving.

Onze designers ontwerpen vervolgens een  design dat op maat is gemaakt voor uw unieke bedrijfssituatie. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe schone kamer uw productie niet alleen kwalitatiever, maar ook sneller en efficiënter zal laten verlopen. Veel van onze klanten kiezen voor complete ontzorging middels een gebruiksklare turnkey cleanroom inclusief nazorg.

Schone kamer voor betere productie

Is uw bedrijf actief in de farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, ruimtevaart, optica of biotechnologie? Of produceert u zaken zoals zonnecellen of halfgeleiders? Dan is stofarm werken ongetwijfeld een vereiste. Ook in veel andere industrieën is een schone kamer de norm voor een hygiënische en kwalitatieve productie.

Een schone kamer voor productie mag een bepaalde hoeveelheid deeltjes per kubieke meter bevatten. Hoeveel deeltjes dit zijn, hangt af van de bestaande regelgeving in uw branche. De cleanrooms van ClimaTech slagen met vlag en wimpel voor elke inspectie en stimuleren een hogere kwaliteit en efficiëntie van uw productie processen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze  systems?

ClimaTech is uw ideale partner om een schone kamer voor uw productie processen te realiseren. Onze cleanrooms blinken uit door hun hoge rendement en effectiviteit en bevatten onmisbare elementen zoals speciale meubels, wanden en gereedschap. Alles om vervuiling van uw schone ruimte te vermijden.

Een schone kamer voor uw productie processen blijft alleen stofvrij, wanneer cleanroom medewerkers de gedragsregels in acht nemen. Dit is een aspect dat vaak wordt onderbelicht. Graag adviseren wij u over de optimale maatregelen om de kwaliteit van uw cleanroom te bewaken. Bel voor meer informatie naar +31 33 760 01 20 of mail ons op info@climatech.nl.

ClimaTech: “Wij bouwen niet alleen, maar denken ook met u mee.”